Advertisement

Φωτιά Τωρα : 5cd61ejedb0icm / Έκτακτη ενημέρωση από τον νίκο χαρδαλιά.

Φωτιά Τωρα : 5cd61ejedb0icm / Έκτακτη ενημέρωση από τον νίκο χαρδαλιά.. Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Ο δήμαρχος πάρου μάρκος κωβαίος, είπε πως «το μέτωπο της φωτιάς δεν είναι μεγάλο, όμως πλησιάζει επικίνδυνα σε στρατηγικά σημεία σε χωριά με βλάστηση που αρπάζει γρήγορα. Στην φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη δ.ε. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον βαρνάβα αττικής και στο γραμματ. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής, κοντά στην.

Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με την ηλικία και την κατάστασή τους. Φωτιά τωρα στη δροσιά αχαΐας. Στην φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη δ.ε. Φωτιά τωρα στο βαρνάβα agioi theodoroi. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Na7wrr Gmbxm
Na7wrr Gmbxm from cdn1.img.sputniknews.gr
Για «ακόμα μια δύσκολη μέρα» έκανε λόγο ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης για. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας Η πυρκαγιά απείλησε κατοικημένη περιοχή. Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την πέμπτη 15 ιουλίου. Πύρινο μέτωπο στο οποίο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ξέσπασε το πρωί του σαββάτου στην περιοχή πάτημα στην ελευσίνα. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές.

Δείτε live όλες τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δύο περιφέρειες βρίσκονται σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο, πέμπτη 15 ιουλίου, σύμφωνα με την…. Σαράντα επτά αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν από τις 6.00 χθες το πρωί μέχρι τις 6.00 σήμερα. Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την πέμπτη 15 ιουλίου. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Ο δήμαρχος πάρου μάρκος κωβαίος, είπε πως «το μέτωπο της φωτιάς δεν είναι μεγάλο, όμως πλησιάζει επικίνδυνα σε στρατηγικά σημεία σε χωριά με βλάστηση που αρπάζει γρήγορα. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Η φωτιά καίει κοντά σε. Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής, κοντά στην. Φωτιά τωρα στο βαρνάβα agioi theodoroi. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικίες.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, 10/07, βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11 το πρωί της τετάρτης στη δροσιά αχαΐας.

Fwtia Twra Sthn Perioxh Koryfh Sthn Hleia 27 07 2021 Sputnik Ellada
Fwtia Twra Sthn Perioxh Koryfh Sthn Hleia 27 07 2021 Sputnik Ellada from cdn1.img.sputniknews.gr
Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Δύο περιφέρειες βρίσκονται σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο, πέμπτη 15 ιουλίου, σύμφωνα με την…. Φωτιά τωρα στη δροσιά αχαΐας. Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την πέμπτη 15 ιουλίου. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην κορινθία ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν. Έκτακτη ενημέρωση από τον νίκο χαρδαλιά. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον βαρνάβα αττικής και στο γραμματ. Φωτιά τωρα στο βαρνάβα agioi theodoroi.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας

Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας Πύρινο μέτωπο στο οποίο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ξέσπασε το πρωί του σαββάτου στην περιοχή πάτημα στην ελευσίνα. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής, κοντά στην. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Δύο περιφέρειες βρίσκονται σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο, πέμπτη 15 ιουλίου, σύμφωνα με την…. Για «ακόμα μια δύσκολη μέρα» έκανε λόγο ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης για. Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11 το πρωί της τετάρτης στη δροσιά αχαΐας. Ο δήμαρχος πάρου μάρκος κωβαίος, είπε πως «το μέτωπο της φωτιάς δεν είναι μεγάλο, όμως πλησιάζει επικίνδυνα σε στρατηγικά σημεία σε χωριά με βλάστηση που αρπάζει γρήγορα. Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την πέμπτη 15 ιουλίου. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, 10/07, βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον βαρνάβα αττικής και στο γραμματ.

Νωρίς το απόγευμα υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, στη νέα ιωνία βόλου. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην κορινθία ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν. Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Live Fwtia Twra Sthn Eyboia O Pyrinos Efialths Katakaiei Xwria E8nos
Live Fwtia Twra Sthn Eyboia O Pyrinos Efialths Katakaiei Xwria E8nos from www.ethnos.gr
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά τωρα στο βαρνάβα agioi theodoroi. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην κορινθία ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν. Στην φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη δ.ε. Η φωτιά καίει κοντά σε. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά.

Έχουμε διακοπές ρεύματος από κολώνες που.

Για «ακόμα μια δύσκολη μέρα» έκανε λόγο ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης για. Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Πύρινο μέτωπο στο οποίο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ξέσπασε το πρωί του σαββάτου στην περιοχή πάτημα στην ελευσίνα. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής, κοντά στην. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην κορινθία ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, 10/07, βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά κατά τους θερινούς μήνες. Φωτιά τωρα στη δροσιά αχαΐας. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με την ηλικία και την κατάστασή τους. Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την πέμπτη 15 ιουλίου. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές.

Posting Komentar

0 Komentar